Hodnocení firmy AP-AUTO PRAHA s.r.o. – Dodávky a užitkové vozy

*
*
*
*
*
7 hodnocení
792480470
3.7.2023
*
*
*
*
*

Zdravim dne 23.6.2023 jsem zakoupil u firmy AP Auto dodavku IVECO DAILY s najezdem 124tis km rv2020 No a druhy den to zacalo po ceste do Prahy a z Prahy se mi celkove rozsvitila kontrolka nedokoncene regenerace z radousti koupi noveho tahouna bylo razem zklamani. No nelenil jsem a otocil jsem to zpet do Prahy na bazar a co se delo nasledne neuveritelne!!!!!! Prodejce arogantni ,,hlupak'' ktery mi tvrdil ze je vse naprosto v poradku ze zrovna na pristrojove desce nic nesviti a tim byl problem za nej hned vyresen. Po chvilce dotazu z nej jeste vypadlo ze vlastne si nekdo asi nechal nakodovat v RJ motoru castejci regenerace atd. No kazdopadne s udivem jsem hned vyrazil do autorizovaneho servisu IVECO Ricany kde mi bylo receno ze to urcite v poradku neni a at panu technikovi sdelim VIN vozidla ze se podiva zda nebylo v minulosti neco reseno ohledne DPF. Po zadani VIN do systemu jsme se nestacili divit 6/2022 melo vozidlo najeto o pouhych 131tis km vice nez s cim bylo vozidlo prodavano(a to byl rok stary zaznam). Na druhy den rano jsem odvezl s vypisem KM vozidlo zpet na bazar a vcera 26.6.2023 jsem byl vyridit vse papirove odstoupeni od smlouvy. Byl jsem velmi najivni kdyz jsem cekal aspon kouzelne slovicko omlouvame se za komplikace popripade tady mate kompenzaci za zakoupenou dalnicni znamku atd. No kazdopadne jsem slysel pouze Nashledanou(to urcite) Za me kazdopadne NEDOPORUCUJI jakkoli obchodovat s timto bazarem. S pranim hezkeho dne L.B. POZOR!!! Vozidlo stale v nabidce.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
tomik.godovsky
13.1.2020
*
*
*
*
*

S bazarem jsem velice spokojen, kupuji zde již třetí dodávku a nikdy jsem neměl problém.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
vmspt2020
28.11.2019
*
*
*
*
*

Prosím kupce, kteří si zakoupili v této firmě vůz a zjistili, že jsou stočené kilometry, aby se mi ozvali na vmspt2020@gmail.com. Jsem jedna z podvedených a rozhodně to tak nenechám.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
svlr
14.10.2019
*
*
*
*
*

Zakoupila jsem u této společnosti dodávku. Velmi slušné vystupování. Vše proběhlo bez jakýchkoli problémů. Až na to, že jsem později zjistila, že mne poškodili. Auto mělo stočené kilometry, několikrát havarované. To vše taktně zamlčeli. Vozidlo je pro poruchu motoru nepojízdné, firma nekomunikuje. A já splácím úvěr. Než od nich něco někdo koupíte, důkladně si prověřte historii kupovaného vozidla. Nejsou členy Asociace autobazarů. A ani nebudou, protože nejsou korektní.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
vnp-mont
25.3.2019
*
*
*
*
*

POZOR - Přes příjemné vystupování uvádějí ústně nepravdivé informace. Zejména, že poskytují záruku na skryté vady. V psané kupní smlouvě ale pak žádná záruka není!!!

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
24.3.2018
*
*
*
*
*

Mam od nich auto , vlastne nemam uz 14 dni je na oprave , stalo me to 35 000 kc a stale neni konce . Krom toho me prodali auto bez technicky kontroly a nemohlo jed do prace abych neprisel o zakazku za milion a pul musel jsem si pujcit auto z pujcovny . A pro to uz diky tomuhle to tak nenecham

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano0 ne0
petr.cihlar111
13.5.2015
*
*
*
*
*

Mam od nich auto a jsem prozatim spokojen. P.C.

Nahlásit zneužití
Užitečné? ano1 ne1
Přidat hodnocení
tel:
+420 272 700 970
fax:
+420 272 700 970
e-mail:
info@apauto.cz
web:
www.apauto.cz
facebook:
www.facebook.com/AP-Auto-Praha
  • Českobrodská 345
  • Hlavní město Praha - Kyje
  • 198 00
  • Naproti Pragolaktosu a Coca-Cole, u křižovatky ulic Českobrodská a Broumarská
  • mapa

Kontaktní osoby

Otevírací doba

  • Po 9:0018:00
  • Út 9:0018:00
  • St 9:0018:00
  • Čt 9:0018:00
  • 9:0018:00
  • So 9:0018:00
  • Máme právě otevřeno